Toimitusehdot

1. Verkkokauppa

Omapyörä

Y-tunnus: 3208591-8

contact@omapyora.com

Kauppa myy tuotteita yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomessa. Tuotteiden hinnat ovat kokonaishintoja. Omapyörä-verkkokaupan hinnat ovat euroissa (€). Yritys on arvonlisäverovelvollinen Suomessa.

2. Tuotteet ja arvonlisävero

Tuotteet ovat käytettyjen tavaroiden marginaaliverotusmenetelmän alaisina, joten niiden hintaan kuuluu arvonlisävero. Marginaaliverotusmenetelmän alaisten tuotteiden arvonlisäveron määrää ei ilmoiteta asiakkaalle Verohallinnon ohjeistuksen mukaan. Pidätämme oikeuden tuotteiden ja toimituskulujen hintojen muutoksiin.

3. Toimitustavat ja -kulut

Tuotteiden toimitus tapahtuu noudon tai kotiinkuljetuksen kautta. Tilauksen saadessamme, otamme yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla toimitustavan ja -ajan tarkentamiseksi. Toimitus muulla kuin noudolla on vain ajoittain mahdollista ja tapahtuu aina sopimuksen mukaan. Jos kotiinkuljetuksesta ei ole erikseen sovittu, tapahtuu tuotteen toimitus noudon avulla.

Kotiinkuljetus on mahdollista vain pääkaupunkiseudulla ja sopimuksen mukaan.

4. Palautusoikeus

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautus edellä mainitun 14 päivän sisällä ei vaadi syytä. Palautusoikeuden määräaika päättyy 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottohetkestä. Palautus- ja kuljetuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin ostohetkellä.

Palautusoikeuden käyttämiseksi on teidän ilmoitettava palautuksesta sähköpostiviestillä tai muulla yksiselitteisellä tavalla.